Opinie klientów


Państwa zdanie jest dla nas bardzo ważne. Chcąc ciągle podnosić jakość świadczonych usług zachęcamy  Państwa do pozostawienia poniżej opinii o warsztacie. Dziękujemy za wszystkie pozytywne opinie, oraz konstruktywną krytykę.

Poniżej zamieszczone są Panstwa opinie wpisane bezpośrednio na tej stronie internetowej, oraz na stronach portali branżowych dotyczących naszego warsztatu.

 

Gaz
12.03.2011
Świetny fachowiec. Diagnoza usterki bezpłatnie,naprawa szybka, solidna i naprawdę tania. Mimo ze walczyło z moim autem już pare pseudofachowców. Dziekuję bardzo i pozdrawiam.
gość
12.03.2011
Naprawdę świetny mechanik. Zna się na rzeczy. Diagnoza usterki bardzo trafna i bez opłat. Naprawa bardzo tanio i solidnie. Zdecydowanie polecam tego mechanika.
piotrek
22.03.2011

Bardzo dobry fachowiec. Wie co robi. Mozna ustalić dogodny termin,naprawa trwa bardzo krótko jest solidnie i bardzo tanio. Zdecydowanie najlepszy warsztat w okolicy. Zdecydowanie polecam.

Marek
11.04.2011
Świetny mechanik, uratował mój samochód od złomowania. I to za połowe tego co chcieli inni. Jeszcze raz dziekuję Panie Andrzeju.
dziki
07.05.2011
Bardzo dobry fachowiec. Można spokojnie powierzyć mu swój samochód. Naprawił szybko, solidnie i tanio w porównaniu z innymi. Naprawdę polecam
Mirek Kamila z NL
21.05.2011
Witam, ten mechanik to najlepszy jakiego znam oddałam auto do mechanika do LETY, trzymali mi je caly tydzien i nie naprawili, a raczej oddali w gorszym stanie. Auto dostałam w piatek popoludniu a w poniedziałek miałam byc w holandii w pracy ,zadzwoniłam do pana Andrzeja i CO??? POWIEDZIAŁ ZE NAPRAWI PRZEZ JEDNA NOC ZRZUCIŁ SKRZYNIE WYMIENIŁ ZIMERINGI USZCZELKE POD MISKE OLEJOWA AUTO SPRAWNE DOSTAŁAM W SOBOTE MOGLISMY SPOKOJNIE JECHAC DO HOLANDII.NAJLEPSZY MECHANIK NAPRAWDE POLECAMY!!!!
Gabcia
24.05.2011
Super mechanik bardzo tani i konkretny gościu, powiedzial co do naprawy i pokazal co zrobił, a nie jak poprzedni trzymal miesiac i jeszcze za tydzien sie zepsuł. Tego mechanika naprawde polecam.
Gość
25.05.2011
Najlepszy mechanik. Pojechałem do Pana Andrzeja bo polecił mi go znajomy. Naprawa wykonana szybko, solidnie i tanio. Polecam wszystkim.
KRIS
31.05.2011
Serwisuje u tego Pana swojego Seata. Ten człowiek dziala cuda i to bardzo szybko. Od razu widac ze to fachowiec. Ceny ma bardzo dobre a na samochod dziala bez szwanku. POLECAM!!!!
rychu
07.07.2011
Jeżdze do Pana Andrzeja już od dawna, nigdy mnie nie zawiódł. Naprawiam u niego 2 swoje samochody i polecam wszystkim. Uczciwy i naprawde tani majster.
miś
15.07.2011

Nikt nie chciał podjąć się naprawy mojego Subaru. W koncu znajomy polecił mi ten warsztat. Samochód odebrałem zgodnie z terminem. Koszt mniejszy niż zakładałem. Prawdziwy mechanik, który podchodzi z sercem do samochodu. Polecam wszystkim.

Krysia
29.07.2011
Dziekuje za doprowadzenie do ładu mojego samochodu. Jest pan najlepszym mechanikiem.
Jacek Miłota
14.08.2011
Ludzie! szukacie sprawdzonego warsztatu i mechanika - pędź do pana Andrzeja na Czyżowicką w Wodzisławiu...! Życzę wszystkim, aby naprawił co zepsute szybko, solidnie i tanio, jak robi to nam...! Serwisujemy w jego warsztatcie dwa auta, jeździ do pana Andrzeja mój brat i wiele innych osób, które już przykręcali u niego chociaż jedną śrubkę.... Serdecznie polecamy... uważaj! nie przejedź! nie przegap!
Radek
30.08.2011
Dostałem kiedys ulotke tego warsztatu pod supermarketem, wrzuciłem do schowka i lezała. Wracałem z wakacji z rodziną i zepsuł mi sie samochód. Zadzwoniłem po 22:00 na numer z ulotki. Pan Andrzej odebrał, wytłumaczył co mam sprawdzić, co zrobić, łącznie z numerami kluczy jakie bede potrzebował. Udało mi sie wrócić i pojechałem do niego na porządną naprawe. Naprawde super fachowiec, zna sie na tym co robi, zawsze pomoże. Polecam tego fachowca, bo takich jak on to juz nie ma!
gosc
06.09.2011
Najlepszy mechanik w regionie! Niestety ze względu na to, iż zmieniłem miejsce zamieszkania, musiałem zmienić też mechanika. Trafiłem na "Auto Naprawę" z Wodzisławia. Cenię sobie profesjonalizm i elastyczność że strony mechanika, za względu na wykonywaną pracę - tutaj to dostałem! Do tego dość konkurencyjne ceny. Jednak fachowością, profesjonalnym podejściem i terminami biją na głowę wszystkich w okolicy!
Henryk
19.10.2011
Bardzo dobry mechanik. Naprawiam tam swojego forda. Chyba najtańszy w regionie.
Dominik R.
23.11.2011
Dziekuje za współprace Panie Andrzeju. Życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiam
Grzegorz
02.12.2011
Dostałem namiar na Pana Andrzeja od innego mechanika, to chyba najlepsza reklama dla niego. Naprawde jesli masz problem z samochodem to tylko do niego.
Wiesław D.
23.01.2012
Jestem stałym klientem tego warsztatu. Nigdy nie było żadnych problemów. Naprawy robione terminowo, w dobrej cenie. Jestem zadowolony z usług. Polecam tego mechanika.
rafał z megane
07.02.2012
Jest Pan świetnym fachowcem, dziekuje za naprawe.
mati
21.02.2012
Ten warsztat czyni cuda. Może nie wygląda jak autoryzowany serwis ale ludzie którzy tam pracuja to profesjonaliści. Mechanik do którego jeździłem od lat rozkładał rece, odesłał mnie do elektryka, elektryk też rozłożył rece.W końcu trafiłem do pana Andrzeja. Powiedział ze za 3 dni auto bedzie do odbioru, początkowo nie wierzyłem, ale zostawiłem samochod. Za 3 dni telefon - samochod do odbioru. Bez sciemniania pokazał co wymienił, wszystko wyjaśnił. Zdecydowanie polecam wszystkim.
onar
20.03.2012
Bardzo dobry mechanik, profesonalne podejście, bez wymyslania. Tylko czasem ciężko sie dodzwonić.
Artur
06.04.2012
Swietny warsztat. Regularnie serwisuje tam swoj samochód prywatny i firmowy. Załatwiają czesci po dobrych cenach, naprawa w terminie i cena nie zabija. Bez problemu wystawiają fakture. Polecam
Przem
14.04.2012
Naprawa po raz pierwszy u tego mechanika - ale moja ocena jest jednoznacznie pozytywna. Solidnie, rzetelnie i uczciwie - co należy podkreślić. Zdecydowanie na plus.
anna
25.04.2012
To bardzo porządny i uczciwy fachowiec Serwis wycenił naprawe mojego Renaulta na pare tysiecy złotych. Pan Andrzej zdiagnozował samochód i okazało sie że wszyskie problemy spowodowane są jednym czujnikiem. Naprawa kosztowała pare złotych. Mam dość jeżdzenia po nie uczciwych serwisach. Polecam Pana Andrzeja wszystkim.
Kasia
11.05.2012
Moj passat strasznie kopcił, był słabszy niż zwykle. Znajomy polecił mi tego mechanika i pojechałam. Pan Andrzej obszedł samochód, posłuchał jak chodzi, włorzył rece pod maske i po 5 minutach powiedział ze gotowe. Odpalił, przegazował i samochod juz nie kopcił. Przejechał sie i wszystko wróciło do normy. Naprawa na poczekaniu za 10zł!!! Naprawdę uczciwy człowiek. Polecam wszystkim. Dziekuje za naprawe i pozdrawiam
Darex
05.06.2012
Najlepszy mechanik w okolicy. Nigdy nie mowi że sie nie da czegoś zrobić. Częsci tez tanio załatwia. Mozna sie umowić na dowolny termin. Polecam dla wszystkich.
gosc
23.06.2012
Wracałem z urlopu, moj ford odmówił posłuszeństwa. Jeden telefon do warsztatu zorganizowali lawete, zholowali, naprawili i naprawde bardzo tanio. Polecam, fachowa obsługa.
Łukasz
11.07.2012
Dziekuje za zdiagnozowanie samochodu. Miał Pan racje, jak zawsze. Pozdrawiam Łukasz z zielonego Merca.
Cezary z Warszawy
05.08.2012
Udawałem się na dłuższy pobyt do Włoch wraz z rodziną. Niestety, zdarzył się nam przykry wypadek: do diesla zatankowaliśmy benzynę. Był piątek ok. 18.00, w dniu rozpoczęcia EURO2012. Samochód nie ruszył sprzed hotelu. Pojechaliśmy dalej wyłącznie dzięki szybkiej i bardzo życzliwej reakcji Właściciela warsztatu i jego Syna. Najpierw zakupili nam pompę paliwa, potem ściągnęli lawetę, a następnie do 2.00 w nocy czyścili silnik. W końcu samochód odpalił. Dziękujemy i gorąco polecamy wszystkim!
Czarek z Volvo
18.09.2012
Dziekuje za naprawe mojego samochodu. Chodzi jak nówka
Mateusz - biały Megane
03.10.2012
Fachowa diagnoza, skuteczna oraz nieoczekiwanie szybka naprawa. Nieoceniona pomoc w dniu tygodnia, w którym nigdzie indziej tej pomocy bym nie uzyskał - w końcu samochody nie psują się tylko w dniach roboczych. :) Dzięki Państwa pracy można ponownie uwierzyć w ludzi. :) Gorąco polecam!
Ryszard - srebrna Mazda 3
19.10.2012
Naprawdę świetny mechanik!!! Trafna diagnoza, szybka, skuteczna i tania naprawa! Wszystkim polecam solidność Pana Andrzeja!!!
Błażej - Audi A3
14.11.2012
Świetny fachowiec. Naprawa błyskawiczna i w bardzo dobrej cenie. Pan Andrzej podchodzi do tematu w pełni profesjonalnie i uczciwie! Będę wszystkim serdecznie polecał i bardzo dziękuję za pomoc! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Pana usług :-) Pozdrawiam
kubs
18.12.2012
Dziekuje za naprawe mojego Mercedesa. W koncu jezdzi jak powinien. Pozdrawiam
eryk a4
11.12.2012
dobry majster, naprawia błyskawicznie i bardzo dobre ceny.
jessica
27.12.2012
Pan Andrzej to świetny mechanik. Od razu wiedział co dolega mojej megance. Naprawa bezproblemowa i szybka. Jestem pod wrażeniem uczciwości tego Pana. Nawet babie pokazuje co było przyczyną awarii, daje stare części i wystawia rachunek. Polecam wszystkim.
Artur - Sprinter
08.01.2013
Gdyby nie ten Pan już dawno poszedłbym z torbami. Mam firme transportową i jak to bywa ze starym sprzętem lubi sie cos popsuc. U Pana Andrzeja nigdy nie ma problemu, dzień, noc, zawsze można na niego liczyć i to sobie bardzo cenie. Pozdrawiam Panie Andrzeju.
Madzia
12.02.2013
Dziekuje za naprawę mojego Golfa, wszystko chodzi jak trzeba:)
Radek - Subaru Impreza WRX
27.02.2013
Byłem juz u kilku mechaników w okolicy. wydawałem pieniądze, nikt nie wiedział czemu Impreza jeździ jak polonez. Znajomy polecił mi tego mechanika i pojechałem. Warsztat mały, ale czysty, bez jakichś wielkich tłumów na placu. Pooglądał, przejechał się, podpiął komputer, powiedział co jest nie tak, zadzwonił po części, i powiedział ze auto będzie gotowe na jutro za 300zł. I faktycznie tak było, a auto znowu ma moc jak wcześniej. Jeszcze raz dziękuje za naprawę i chylę czoła przed majstrem.
Fryderyk srebrna Octavia
18.03.2013
Serwisuje u tego Pana swoja Skode. Zawsze jest zrobione jak należy i przystepnej cenie. Polecam wszystkim
Władysława
16.04.2013
bardzo dobry fachowiec i naprawde uczciwy. polecam
Maciek- Mondeo ST
05.05.2013
Dobry mechanik, doprowadził mi samochód do perfekcji. Naprawde można powierzyć mu auto. Dziekuje za naprawe
kasia, volvo v40
18.06.2013
Mechanik bardzo dobry, a przy tym cierpliwy, serwisuje u niego moje volvo i jestem bardzo zadowolona. polecam wszystkim.
Wiesiek, Skoda Octavia
24.07.2013
Naprawde dobry i przede wszystkim uczciwy fachowiec. Samochód zawsze jest naprawiony w terminie i normalnej cenie, bez wymyślania. Polecam
Maria
05.08.2013
Mechanika polecił mi moj znajomy. Naprawa przebiegła szybko i sprawnie. Bede polecała Pana Andrzeja wszystkim znajomym. Pozdrawiam
Kamila i Radek ; VW Passat
21.12.2013
Panie Andrzeju wszystkiego dobrego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w Nowym Roku życzy Kamila i Radek z czarnego Passata.
Aneta R.
06.01.2014
Auto bardzo kopciło, dudniło i nie miało mocy. Byłam z nim u 3 mechaników, kazali zostawić auto i nawet nie popatrzeli pod maskę. Pojechałam do Pana Andrzeja i naprawa zajeła mu 2 minuty, włożył rece pod maske coś pogrzebał i już. Zdecydowanie polecam.
Krzysiek
20.03.2014
Mechanik jakiego trudno znalezc. Mozna opisac go slowami: szybkosc, rzetelnosc i profesjonalizm, a przy okazji uczciwosc o jaka w tej branzy trudno. Naprawialem u P.Andrzeja swoj samochod i nie dosc ze naprawa byla blyskawiczna to jeszcze mialem super kontakt z mechanikiem ktory zna sie na rzeczy jak malo kto. Nie wiem czy w okolicy jest ktos lepszy w tym fachu...watpie! Ceny sa normalne i od razu czuc ze mechanik Cie nie naciaga. Super fachowiec. Polecam wszystkim bo warto! ! !
olek
23.03.2014
Odkąd Pan Andrzej serwisuje moje auto skończyły się nieprzewidziane awarie i problemy. wszystko zawsze robione z głową i na czas. Polecam wszystkim
Rysiek
16.09.2014
Solidny człowiek. Naprawa zawsze w terminie, i w normalnej cenie. Polecam ten warsztat.
Michał
16.09.2014
Stary dobry fachman, takich ludzi już nie ma. Podchodzi indywidualnie do każdego zlecenia. Ceny naprawdę przystępne. Naprawiam u Pana Andrzeja samochody firmowe i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Polecam wszystkim
Rafi
16.09.2014
Super warsztat, polecam
MWodnik
16.09.2014
Jako fachowiec stara się zawsze rozwiązać problem do końca, nie oddaje nie naprawionego auta, do każdego stara się dopasować termin, uczciwy (nie oszukuje na częściach) i solidny (prowadzi doskonały kontakt z klientem). A co najważniejsze nie jest drogi. Polecam!
Krzysiek - voyager
04.10.2014
Mechanik godny polecenia, naprawy dokonał bardzo szybko, pomimo że była sobota. Naprawa wykonana tanio i rzetelnie. Bardzo dobry kontakt z klientem, dokładnie mi wszystko wyjaśnił nie naciągając mnie na dodatkowe koszty. Fachowiec jakich mało. jeszcze raz polecam!!!
7-osobowa Ekipa z Volkswagena Caravelle
05.05.2015
Podczas podróży do Austrii, tuż za granicą polską, na autostradzie w Czechach zepsuło nam się auto. Na dodatek był to 1 maja i żaden fachowiec nie chciał nam pomóc, a obdzwoniliśmy kilkunastu! Jedynie Pan Andrzej zainteresował się naszą sprawą i zaoferował pomoc. Zdobył części do samochodu, chociaż inni mechanicy zapewniali, że mogą zdobyć części dopiero po długim weekendzie. Naprawił nam auto tego samego dnia! Dzięki niemu mogliśmy spędzić cudowny weekend w Wiedniu! Serdecznie dziękujemy!!!
Majkel
04.07.2015
super mechanik, moge gorąco polecić
turyści z Gdańska
21.07.2015
Bardzo dziękujemy Panu Andrzejowi i jego żonie za pomoc. Zepsuło nam się auto w drodze powrotnej z Chorwacji. Nie był nam w stanie sam pomóc,więc zaproponował naprawę samochodu w zaprzyjaźnionym zakładzie w Rybniku. Jeździł swoim autem po części. Doradzał jak usunąć usterkę. Przemiły, bezinteresowny, pomocny i sympatyczny człowiek. Polecamy w 100%. DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ!!!!!!!!!
Zbyszek
08.11.2015
Super mechanik uczciwy i bardzo się stara bardzo gorąco go polecam. Pozdrawia Zbyszek
gosc
17.01.2016
Bez przesady nie wiem kto daje te komentarze jak tam stoja trzy auta na krzyz dziennie tam przejerzdzam wiec widze bylem tam raz i i to byl moj ostatni raz
Andrzej Brenk
19.01.2016
Szanowny Kliencie, Komentarze dodawane są przez Klientów, którzy korzystają z usług warsztatu. Co do ilości samochodów to jakoś sobie radzimy, proszę się o to nie martwić. Nie sztuka pozbawić klienta samochodu i postawić go na 2 tygodnie w kolejce. Z klientami umawiamy się na bieżąco. A jeśli ma Pan jakieś zastrzeżenia, wątpliwości, czy też jest Pan nie zadowolony z usług to zawsze ma Pan prawo do reklamacji. Zadziwia mnie Pana bystre oko obserwatora, prawie jak konkurencja :) Pozdrawiam
Remigiusz Jokiel
11.02.2016
Fachowiec z najwyższej półki, uczciwy, rzetelny, dokładny- w skrócie "Towar deficytowy". Naprawiał mój samochód wielokrotnie i zawsze byłem i jestem zadowolony. Czas oczekiwania najkrótszy z możliwych, a jakość zawsze idzie w parze z dobrą i rozsądną ceną co jest już rzadkością. Bardzo serdecznie i z całą stanowczością polecam!!!
Grzegorz
14.02.2016
Bardzo uczciwy mechanik.Nigdy nie odmawia pomocy potrzebującej osobie, wszystko robi na czas, a nie jak inni mechanicy biorą auta i trzymają tydzień, lub nawet dłużej.Zawsze po diagnozie mówi jakie będą koszty naprawy oraz części i ta kwota się nie zmienia, nigdy nie jest zawyżana! Robi solidnie i tanio.Szczerze mogę polecić tego mechanika.Zawsze miły,pomocny, a najważniejsze zna się na swoim fachu.
Zbyszek
03.03.2016

Bardzo dobry i uczciwy mechanik nigdy nie odmawia pomocy wykonuje wszystko na czas solidnie.Bardzo mogę polecić tego mechanika jestem zadowolony.Pozdrawiam Zbyszek.

Tomasz
06.03.2017
Bardzo dobry fachowiec. Swietny kontakt,szybki termin i naprawa.Nie zdziera z czlowieka jak inni. Mechanik godny polecenia. Dziekuje i pozdrawiam.
Tomasz - OPEL INSIGNIA
07.04.2017
BARDZO POLECAM. Dobry mechanik i uczciwy czlowiek. Doskonaly kontakt. Bardzo krotki czas oczekiwania na termin a wykonana praca solidna i w swietnym terminie czasowym. Wielu mogloby sie od niego uczyc rzetelnosci a nie tylko patrzec jak oskubac klienta. Jesli zajdzie potrzeba napewno znow zadzwonie do niego. POLECAM I POZDRAWIAM
Klaudia2017
03.09.2017

Moja opinia o tym warsztacie jest bardzo dobra, ponieważ wykonywane usługi są najwyższej jakości. Ceny niskie jak na jakość świadczonych usług. Mechanik dostępny jest praktycznie całą dobę, to klient decyduje jakie mają zostać użyte części itd. Mechanik przede wszystkim o wszystkim rzetelnie informuje klienta nic nie robi na własną rękę. Auto przywiezione na przegląd i wymianę oleju, filtrów itd. Wizyta Kwiecień 2017. Serdecznie polecam.

Zbyszek
17.10.2017
Bardzo dobry fachowiec. Swietny kontakt,szybki termin i naprawa.Nie zdziera z czlowieka jak inni. Mechanik godny polecenia. Dziekuje i pozdrawiam.
Opel Zafira
21.02.2018
Pan Andrzej naprawia nam kilka samochodów i jesteśmy bardzo zadowoleni.Mechanik godny polecenia.Najlepsza zaleta warsztatu jest uczciwość oraz fachowość.Nie ma naciagania częściach i robociznie z czy często się spotykałem w innych warsztatach.Głupie komentarze to chyba tylko od zazdrosnych i zawistnych ludzi (konkurencji?)
Klient z Hamburga
17.03.2018
Rzadko kiedy spotyka sie dzis takiego mechanika jak Pan Brenk prace swoja wykonuje czysto rzetelnie i konkretnie az z przyjemnoscia sie patrzy na rezultaty i prace Pana Brenk prawdziwy majstersztyk i oplata za wykonanie pracy tez podejrzewam ze gdzie inndziej bym tysiace zaplacil Pozdrowienia z Hamburga Ford Focus c-max

Dodaj wpis:

Autor
Treść wiadomości